Modele de intrari in casa

Casa are doua intrari laterale, una direct in salon si cealalta PE un Hol, de unde se ajunge usor in baie, bucatarie si cele doua dortoirs. Suprafata totala este de 87 de metri patrati. Al treilea proiect este o locuinta cu mansarda, cu o suprafata locuibila de 114 metri patrati. Parterul cuprinde un foaier inchis cu dressing, baie cu Masina de spalat, dortoirs, sufragerie, bucatarie si spatiu pentru servirea mesei. La etaj gasiti doua dortoirs si o baie. Casa are drept Elemente distinctive o Veranda acoperita ce leaga ambele intrari, sufrageria spatioasa cu Tavan Catedrala cu deschidere catre mezzanine si o bucatarie Rustica. Primul exemplu este o locuinta in regim de parter si mansarda, Cu structura si pereti din lemn si acoperis Tip sarpanta, intinsa PE 200 de metri patrati utili. La extérieur este tencuita, iar acoperisul este DIN Sindrila bituminoasa. Balustradele sunt DIN inox, iar tamplaria din lemn, oferind astfel casei un aspect rustique. Volumetria rezulta DIN forme simple, fiecare incadrand Cate un spatiu important al casei, subliniaza arhitectii. Astfel, Octogonul desemnand locul de luat Masa, Living-ul este Marcat de un triunghi iar Zona de noapte de la mansarda are o forma dreptunghiulara.

Acoperisul urmareste aceste forme oferindu-le un aspect UNIC. Casa are doua intrari, una deserde un Vestibul si cealalta Care visage legatura dintre Living si Terasa. Casa are un salon CITES cu bucatarie deschisa, Dotata cu camara. Poate fi amenajat cu patru dortoirs sau trei dortoirs si un birou. Sont doua Bai, intre Care una foarte Mare, si o caméra TEHNICA incapatoare ce poate fi folosita ca uscatorie. Ultimul exemplu este o locuinta in Stil American, in care spatiul pentru o Familie extinsa nu reprezinta o problema. Casa cu intrari distinct asigura minima discretie, strangandu-i INSA PE toti membrii Familiei in livingul spatios care da intr-o Terasa acoperita. Locuinta de aproape 300 de metri patrati este structurata in Patru dortoirs si trei Bai, PE Langa Celelalte camere obisnuite.

Un modèle asemanator il putem regazéi à Sintra, Portugalia. Alege o tencuiala decorativa colorata cu Pigmenti acrilici PE o baza Alba, deoarece este mai rezistenta la actide razelor UV. Perete intReg DIN sticla, Care se transforma si intr-o USA Mare de sticla pliabila. O astfel de USA poate servi drept renforcer intr-o cladire de birouri sau chiar catre Terasa exterioara a casei. Primul exemplu este o Casa Care are un design deosebit, cu un perete rotunjit in afara, cu multe ferestre, decorat cu caramida, INSA de aceeasi culoare cu restul zidariei. Suprafata Utila a acestei case este de 122 MP, iar costul de realizare la cheie, de 58,380 de euro. Bucataria este spatioasa si include un Loc Frumos de luat Masa, precum si un MIC bar. Este deschisa catre Camera de Zi, ce sont doua iesiri PE Terasa ce inconjoara Casa pe doua laturi. La parter mai sunt o baie si caméra TEHNICA.

La mansarda sunt trei dortoirs, doua avand iesire PE balcon, celalalt, e. c. lucarna, si o baie. Dortoir Orul este cea mai importanta incapere DIN locuinta ta, CEA in care ITI petreci cel mai mult timp, unde te odihnesti si te reincarci cu Energie. Ne petrecem o Treime… Granitul este un Alt Material naturel deosebit de rezistent, cu un aspect deosebit si care este foarte potrivit pentru fatadele caselor. Imaginile de mai jos sunt dovada vie a acestui fapt: IATA si un model de USA in Stil Gotic DIN Copenhague, Danemarca, Al carui aspect sobru este imbunatatit prin adaugarea unor Casute pentru PASARI vopsite in culori VII. Ca sa Alegi o tencuiala decorativa ce ITI raspunde nevoilor trebuie mai intai sa cunosti ce tipuri ai la dispozitie. IATA mai jos care sunt tipurile de tencuiala decorativa pe care le Poti utiliza pentru fatada casei: PE multi dintre Noi viata nu ne-a indepartat de Familie. Am ramas cu parintii DIN motive Care Tin adesea de ajutorul Reciproc – EI ne cresc copii, Noi II ajutam la batranete – sau impartim o Casa cu le fratele sau Sora DIN ratiuni similare sau légat de costuri. Pentru cei care se afla in aceasta situatie, prezentam mai jos proiecte de cas cu doua intrari, spatii care ne asigura intimitatea in pofida existentei acestui tandem locativ.